Klíma Szerviz

Szerviz óradíj: 10000HUF
Pollenszűrő cseréje: 0,2ó 
Szárítószűrő cseréje: 1ó 
O³ gomba-nikotinmentesítés, utastér fertőtlenítés: 1ó 
Klímahűtő cseréje, vagy tisztítása: 3ó 
Klíma kompresszor cseréje: 3ó

Klímatöltés A Legjobb Ár-Érték Arányban!

Ahogyan emelkedik a hőmérséklet, ismét szükség lesz az autó klímára. Amíg télen a fűtésnek jutott szerep, most újra a klíma van soron; a kellemesen hűs fuvallat komfortosabbá teszi a rövidebb távokat és a hosszabb autóutakat egyaránt, amikor kint forr az aszfalt, az autóban továbbra is optimális a hőmérséklet.

A klíma bekapcsolását és rendszeres használatát azonban meg kell előznie néhány rutinfeladatnak, ilyenek a klíma ellenőrzése, illetve a klímatöltés. Ezek az óvintézkedések azért szükségesek, hogy egészséges, kórokozóktól mentes levegőt szippantsanak be az utasok. A klímatöltés során pótoljuk az elvesztett hűtőgázt is, ami biztosítja a klíma hatékony működését!

Keressen minket bizalommal, ha klímatöltésre van szüksége, és vegye igénybe szervizünk színvonalas szolgáltatásait! Szakembereink gondoskodnak a gyors és szakszerű klímatöltésről, profi szolgáltatásunkhoz pedig baráti árakat is ajánlunk! Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot Ön is, és ismerje meg a részleteket!

Fertőtlenítse Autóklímáját! – Gyors, Teljeskörű Szolgáltatás, Kedvező Áron!

A nyár beköszöntével nemcsak otthonunkban használjuk a klímaberendezést, hanem az autónkban is. Legyen szó a lakótérben – vagy a gépjárműben található klímáról, köztudott, hogy évente legalább egyszer fertőtleníteni kell a készülékeket, annak érdekében, hogy ne legyünk kitéve légúti – vagy más komolyabb betegségnek.

Még nem késő tisztíttatni gépjárműve klímaberendezését! Ne hanyagoljuk el a készülék fertőtlenítését, ugyanis az autóban nemcsak mi utazunk, hanem a család többi tagja vagy ismerősök is, így nem csak a saját egészségünket veszélyeztetjük az elégtelen higiéniával!

Az alapos klímafertőtlenítésért forduljon hozzánk! Kedvező áron, ráadásul gyorsan tisztává varázsoljuk a készüléket! Mivel rövid idő szükséges ahhoz, hogy szakszerűen fertőtlenítsük a klímát, ezért akár a helyszínen is megvárhatja a munka befejezését!

Gondoljon Ön és családja egészségére, vegye igénybe szakszerű klímafertőtlenítési szolgáltatásunkat, utazzon gondtalanul autójában!

Comments are closed.